BELIZIO

Emil Cabral Hortman, bedre kjent som Belizio, er artisten med mye på hjertet.

Livet hans har vært en reise få kan matche.  Født i Bergen og oppvokst i Kristiansand ble han som tolvåring bedre kjent med sine røtter på Belize, hvor han ble introdusert for dancehall og reggae og begynte å skrive sine egne låter inspirert av disse, inkludert rap, hiphop og trap.

 

For kort tid siden slapp han ut av fengsel etter å ha sonet i 4 år, 2 på ungdomsanstalt i Spania og 2 år på Åna i Norge. Som et tidligere medlem av den beryktede Barnevernsbanden levde han et utagerende og hektisk liv, men tiden i fengsel ga ham et nytt perspektiv på livet. I fengsel ble musikken mer eller mindre det viktigste i livet hans, og han brukte det som en kanal der han kunne sette ord på sine følelser, frustrasjoner, bekymringer og fortelle om sin reise i livet.

 

Belizio vil fokusere på en karriere som artist og produsent framfor å fortsette på en kriminell løpebane, og vi har mye bra låter å vente fra den unge artisten.

 

I 2018 slapp han singelen «Greier meg greit» sammen med kompisen Lille Glenn og fulgte opp i 2019 med dobbeltsingelen «Holde ut/Slipp meg fri» som en del av EP’en «Ute igjen».

Albums

Playlists

Konserter

Booking

Manager: Daniel Langleite/ daniel@knirckefritt.no 40107320

 

Booking: Eric Elvenes/ eric@knirckefritt.no