ONKLP

Enhver introduksjon er egentlig overflødig. Enten det er VG eller Dagbladet, rap-fans eller svigermødre, festivalgjengere eller securitasvakter – alle kjenner til OnklP. Alle har en mening. Alle kjenner en som kjenner en som kjenner ham.
Fra et par års nachspiel på 15m2 på Anker hotel, rett til Spellemann og tilbake til legevakta igjen. Periodevis har OnklP vært norsk musikklivs enfant terrible. Periodevis briljant. Periodevis tilsynelatende uten styring eller selvkontroll. Noen klappet da han var på toppen. Flere frydet seg da han var nærmere bunn.
En offentlig inkasso, en offentlig åpenhet rundt…vel… alt, og en minst like offentlig gjenreising som artist senere så er vi alle blitt noen år eldre. Og vi kan vel alle være enige om at det har gått mye bedre enn det hadde behøvd å gjøre.
Mine damer og herrer – dette er Pål “OnklP” Tøien.

 

OnklP & de fjerne Slektningene

Historien om OnklP og de Fjerne Slektningene starter som et enkelt samarbeid mellom OnklP og Oslo Ess. Samarbeidet ga mersmak og ønske om å skape ny, fet musikk og nye, fetere røverhistorier førte til OnklP & de Fjerne Slektningene, eller OnklP & Slekta.

Sammen leverer OnklP & Slekta en beinhard hybrid av rap og melodiøse rock elementer som ikke har blitt gjort før. Slekta tar temaer som kjærlighet, dop, død og en liten anelse håp, ruller det hele sammen til en tjukk sigar og fyrer opp på bakrommet.

Med produsent/gitarist Johan Larsson, trommis Tommy Manboy fra Turboneger, bassist/vokalist Knut Oscar Nymo og gitarist/vokalist Åsmund Lande fra Oslo Ess samt keyboardist Simen Stensland pluss rapperen OnklP er lineupen komplett og absolutt ingen trommehinner eller pikehjerter kan være trygge.

Albums

Playlists

Konserter

Booking

Manager Torstein Håvorsen torstein@knirckefritt.no 47649548

Manager Henrik Bhamra/henrik@knirckefritt.no/90775867

Booking: Knut Sannes knut@atomicsoul.no 97721363